Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Matkavakuutus

A A A

Matkalla riskit ovat erilaisia kuin päivittäisessä elinympäristössä. Matkavakuutus turvaa matkasi kotimaassa ja ulkomailla. Saat matkavakuutuksen avulla hyvää hoitoa turvallisesti eri puolilla maailmaa. Turvaa myös matkatavarasi matkatavaravakuutuksen avulla.

Jatkuva vai matkakohtainen matkavakuutus?

Voit ottaa matkavakuutuksen matkakohtaisesti tai jatkuvana.

Jatkuva matkavakuutus on sinulle järkevin vaihtoehto, jos matkustat useamman kerran vuodessa ulkomaille. Se on voimassa vuoden kerrallaan 100-vuotiaaksi asti, aina kun matkustat. Ostaessasi jatkuvan vakuutuksen valitset ajan, kuinka monta vuorokautta matkan alkamisesta lukien vakuutus on voimassa ulkomaanmatkoillasi. Valitse riittävä voimassaoloaika, jotta se kattaa matkan kotioveltasi ulkomaille ja takaisin kotiin. Huomioi, että matkasi saattaa pitkittyä syystä tai toisesta. Kun valitsemasi vuorokaudet ovat kuluneet, vakuutus ei ole voimassa, vaikka matkasi jatkuu. Tarkista voimassaoloaika aina ennen matkaa. Tarvittaessa voit pidentää voimassaoloaikaa tietylle ulkomaanmatkallesi. Vakuutus ei ole voimassa kotimaanmatkoillasi, ellet ole siitä erikseen kanssamme sopinut.

Huom! Muista vakuuttaa kukin perheenjäsen erikseen.

Matkakohtainen eli SuperEuro määräaikainen matkavakuutus puolestaan on voimassa vain kyseisen matkasi ajan. Vakuutukseen sisältyy alle 15-vuotiaat mukana matkustavat perheenjäsenesi ja lapsenlapsesi. Matkan kesto voi olla korkeintaan kolme kuukautta. Matkakohtainen vakuutus on voimassa aina myös kotimaanmatkoilla, jotka teet vähintään 50 kilometrin etäisyydelle kodista, työpaikasta, opiskelupaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Määräaikainen matkavakuutus voidaan myöntää alle 86-vuotiaalle henkilölle.

Voit koota matkavakuutukseesi matkustajavakuutuksen ja matkatavaravakuutuksen sekä siihen liittyvät matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutukset.

Matkavakuutus sisaltokuva

Matkavakuutus

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © Eurooppalainen  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön